Diensten Overzicht

Bomen snoeien en rooien

Met professsionele machines verwijderen wij bomen op elk gewnste plek zonder schade aan te richten. Dit doen wij middels de zogeheten techniek ‘boomklimmen’.
Wij zijn gespecialiseerd in ‘boomklimmen’. Voor het snoeien van takken en boomstammen klimmen we met ons gereedschap in de boom. De takken takelen we gecontroleerd naar beneden

Bomen snoeien
Takken versnipperen

Takken versnipperen en afvoeren

Takken zijn soms lastig af te voeren met name lange en dikke takken. De meeste efficiënte werkwijze is om de snoeiresten te versnipperen. Hiervoor maken we gebruik van een krachtige, professionele hakselaar, waarmee wij takken tot een diameter van 21 cm versnipperen. Indien gewenst voeren we de snippers ook af.

Wortels frezen

Boomstronken en – wortels zorgen vaak voor problemen. We verwijderen stronken en wortels grondig en met veel precisie. Hiervoor maken we gebruik van een freesmachnine die tot een diepte van 30 cm in de grond freest. Onze machines zijn 78 en 88 cm breed, zodat we ook op de moeilijkste plekken werkzaamheden kunnen uitvoeren. We werken niet alleen snel maar ook efficiënt.

Boom wortels frezen
Grondwerk

Grond werkzaamheden

Wil je een nieuw gazon of groenstrook aanleggen? Wil je een bestaand gazon of groenstrook onderhouden? Of wil je grond egaliseren voor straatwerk? Het begint altijd met een goede ondergrond. vergelijk het met de fundering van een woning. Specialistisch grondwerk is de basis voor een succesvol tuinproject.